La planta de Lubrizol a Sant Cugat guanya el premi COASHIQ de gestió de la seguretat


  • Comparteix:

Entrega del reconeixement / Foto: Lubrizol

Entrega del reconeixement / Foto: Lubrizol

La planta de Lubrizol de Sant Cugat ha rebut el premi a la gestió de seguretat que atorga la Comissió Autònoma de Seguretat i Higiene (COASHIQ), una organització sense ànim de lucre que impulsa el desenvolupament en la prevenció de riscos laborals, la seguretat industrial i el medi ambient com a components bàsics de la gestió empresarial. El guardó reconeix els resultats de la fàbrica en la prevenció de riscos laborals durant el 2015. L'empresa suma gairebé 10 anys sense accidents a la planta.

La fàbrica de Lubrizol de Sant Cugat ja va ser guardonada l'any passat per l'American Chemistry Council (ACC) amb el President's Safety Award, un reconeixement que la situa com una de les fàbriques més segures del món i alhora més respectuosa amb el medi ambient.

El premi COASHIQ de Gestió de la Seguretat reconeix la feina de les indústries químiques, petroquímiques i farmacèutiques que han aconseguit els millors resultats en seguretat mantenint a zero els accidents laborals durant el 2015. Enguany, l'entitat ha repartit 28 premis entre les 175 companyies que formen part de la comissió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.