La Floresta treu el seu esperit reivindicatiu amb el pregó del Col·lectiu de la Gent Gran


  • Comparteix:

Moment del pregó

Moment del pregó

La Festa Major de la Floresta ha arrencat aquest divendres nou dies de propostes amb un pregó que ha evidenciat l'esperit reivindicatiu del districte. Membres del Col·lectiu de la Gent Gran, des de l'experiència que els atorga molts anys vinculats al barri, han estat els encarregat de pronunciar un pregó que un any més ha reclamat millores per a la Floresta, però també ha recordat les peculiaritats d'aquesta zona i del seu teixit associatiu i veïnal.



El Col·lectiu de la Gent Gran ha aprofitat l'honor d'haver estat distingit per l'associació El Senglar Cultural, organitzador de la festa, com a pregoners per recordar algunes de les reclamacions que té el barri.

Pregó

L'autobús no arriba al Centre Sanitari, l'escala Renyé s'ha de refer de nou, els nostres carrers són una gimcana contínua...


Els pregoners també han reclamat millores al Centre Social i Sanitari i al seu entorn. Tot i el to reivindicatiu del discurs, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha agraït totes les entitats que fan possible la festa grossa del districte i ha elogiat el barri de la Floresta com una part molt important de Sant Cugat.

Mercè Conesa

Nosaltres avui som aquí per reivindicar també aquesta festa de la Floresta, un barri amb personalitat i identitat pròpies.


En el seu discurs, Conesa també ha recordat les víctimes de l'atemptat de Niça d'aquest dijous.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.