La Floresta tanca un primer cap de setmana de Festa Major marcat per l'alta participació


  • Comparteix:

El parc del Centre Social i Sanitari ha estat un dels centres d'activitat / Foto: Localpres

El parc del Centre Social i Sanitari ha estat un dels centres d'activitat / Foto: Localpres

La Fira de la Cervesa i les Olimpíades Bandarres han estat dues de les activitats més destacades del primer cap de setmana de Festa Major a la Floresta. L'alta participació en totes les activitats ha marcat els tres primers dies de festa grossa del districte i El Senglar Cultural celebra l'acceptació popular d''una celebració molt consolidada a la Floresta'.

El canvi d'ubicació de les activitats del divendres era el que més feia patir l'organització, però els florestans han respost a la crida de la seva Festa Major i han omplert el parc del Centre Social i Sanitari per al pregó i la Fira de la Cervesa, que enguany canviaven d'ubicació. Les Olimpíades Bandarres de dissabte han tornat a exhaurir les places i han confirmat la gran acceptació que van tenir les de l'any passat.

El membre d'El Senglar Cultural Pere Lecha assegura que la coordinadora d'entitats florestana està molt satisfeta amb el resultat d'aquest primer cap de setmana.

Pere Lecha

Ens ha deixat molt satisfets. La participació i les novetats han estat un èxit. Les Olimpíades van ser espectaculars i també cal destacar els participants de la cursa de la Floresta.


Diumenge ha estat el torn de la cursa de la Floresta, que ha doblat participació, i el teatre, amb La Global dXoc Teatre. La performance 'Planeta Floresta' i el concert de Komando Molekulón han tancat la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.