L'aplicació Instamaps permet als santcugatencs conèixer els valors dels serveis ecosistèmics de Collserola


  • Comparteix:

L'aplicació permet saber els serveis que ofereix el bosc de Collserola / Foto: ACN

L'aplicació permet saber els serveis que ofereix el bosc de Collserola / Foto: ACN

L'aplicació Instamaps permet a partir d'ara a tots els santcugatencs conèixer de forma senzilla els valors dels serveis ecosistèmics que proveeix el bosc de Collserola. Aquesta aplicació utilitza les dades del projecte ForEsmap, una iniciativa que avalua i cartografia els serveis ambientals i ecosistèmics que aporten els boscos catalans a escala municipal. Les dades les ha posat a disposició de la ciutadania l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic i el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF).

Amb aquesta cartografia, els tècnics mediambientals de Sant Cugat disposen d'una nova eina per avaluar les mesures d'adaptació als impactes del canvi climàtic que calgui implementar per millorar la qualitat del bosc de Collserola. A més, el projecte ForEsmap ha escollit 10 serveis que ofereixen els boscos i s'hi han afegit 15 indicadors que donen informació concreta de cada zona.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.