Una santcugatenca resident a Munic relata la situació després del tiroteig


  • Comparteix:

El tiroteig ha tingut lloc a un centre comercial / Foto: Efe

El tiroteig ha tingut lloc a un centre comercial / Foto: Efe

La santcugatenca resident a Munic Anna Bernadó assegura que la situació a la ciutat bavaresa arran de l'atac armat aquest divendres en un centre comercial és 'confusa'. Bernadó, que es troba sana i estàlvia, ha traslladat el seu testimoni a Cugat.cat i ha explicat que la ciutat ha quedat aquest divendres 'completament parada', que el metro, trens i tramvies han estat fora de servei, que pràcticament ho hi ha hagut taxis amb presència policial 'a cada cantonada'.

La santcugatenca, extreballadora de Cugat.cat, ha explicat que s'ha assabentat de l'atac mentre la passejava amb la seva família, que la visita aquest cap de setmana.

Anna Bernadó

Hem rebut trucades preguntant si estàvem bé i ens hem espantat. Se sentien moltes sirenes durant dues o tres hores. Hi havia molta confusió.


Bernadó també ha detallat que tant les autoritats com, fins i tot, l'empresa on treballa demanen a la ciutadania que no surti de casa.

Anna Bernadó

Ara sembla que la situació està més calmada. És complicat veure una ciutat tan tranquil·la i segura en aquest estat de pànic.


Nou morts i setze ferits ha estat el balanç d'aquest atac amb motivacions encara no aclarides. El tiroteig ha estat obra d'un home amb doble nacionalitat, alemanya i iraniana, de 18 anys, que s'ha suïcidat després dels fets. Munic ha desactivat l'estat d'emergència i el transport públic ha tornat a funcionar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.