L'Hospital General de Catalunya ofereix un curs online de preparació al part


  • Comparteix:

El curs és una opció per aquelles dones que no poden assistir a les classes presencials

El curs és una opció per aquelles dones que no poden assistir a les classes presencials

El servei d'Obstetrícia i Ginecologia de l'Hospital General de Catalunya (HGC) ofereix enguany a les seves pacients un curs online de preparació al part. El centre sanitari ofereix aquest servei com una alternativa o complement a les classes presencials. La proposta disposa de guies de preparació al part i postpart a través de presentacions animades, vídeos explicatius i imatges reals. En cas de tenir dubtes les usuaries poden fer les seves consultes amb els professionals sanitaris a través del correu electrònic.

El servei d'Obstetrícia i Ginecologia de l'HGC ha decidit oferir aquest curs online davant la impossibilitat d'algunes embarassades d'assistir als cursos presencials. La ginecòloga del centre Sandra Gómez ha destacat la importància de preparar-se per al part.

Sandra Gómez

La informació sempre és important. Quan saps que el que et passa és normal, els controls que has de fer, el que et trobaràs el dia del part... tota aquesta informació et fa partícep del procés i això és enriquidor. Et dóna més seguretat i vius l'embaràs amb més tranquil·litat.


El curs Mater Training inclou informació sobre l'embaràs amb un enfocament anatòmic i fisiològic. L'objectiu és que la futura mare conegui els canvis que viurà al llarg de l'embaràs, al part i al postpart. La voluntat de la formació és detallar símptomes i contribuir en la millora de la qualitat de vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.