L'ANC i Òmnium proposen als santcugatencs anar a Barcelona caminant per la concentració de l'11S


  • Comparteix:

Enguany s'han convocat cinc manifestacions simultànies a Barcelona, Salt, Berga, Tarragona i Lleida

Enguany s'han convocat cinc manifestacions simultànies a Barcelona, Salt, Berga, Tarragona i Lleida

Les delegacions locals de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural proposen als santugatencs anar caminant fins a Barcelona per sumar-se a la concentració de la Diada nacional de Catalunya. A més d'aquesta proposta les entitats també ofereixen un servei d'autocar per desplaçar-se fins a la capital del país. Enguany els residents a Sant Cugat tenen assignat el tram 38, situat a l'Arc del Triomf, on també hi haurà els participants del Vallès Occidental.

Les inscripcions per assistir a la concentració s'han de fer a través del web que les entitats han creat per a la ocasió. Enguany no s'ha d'escollir cap tram, quan el participant indica que és de Sant Cugat se li adjudica directament la zona pertinent. El membre del secretariat de l'ANC i secretari d'Òmnium Cultural, Josep Lluís Lliberia, ha explicat a Cugat.cat la nova opció que proposen les entitats per anar a Barcelona.

Josep Lluís Lliberia

Farem una sortida a peu des Sant Cugat cap a Arc de Triomf, tot i que encara no sabem el camí, segur que a molta gent li farà il·lusió.


Els interessats en reservar places a l'autocar han d'enviar un correu electrònic a scxi.anc@gmail.com indicant el nom, el nombre de places que necessita i un telèfon de contacte. El pagament es podrà fer a partir del 21 d'agost a la seu local de l'ANC.

Concentracions per la Diada
L'ANC i Òmnium Cultural han convocat cinc concentracions simultànies arreu del territori català per commemorar l'Onze de Setembre i reclamar la independència. Les manifestacions es faran a Barcelona, Salt, Berga, Tarragona i Lleida i portaran el lema 'A punt'. La nova consigna vol demostrar que Catalunya 'està preparada per assolir la república' i que els ciutadans ja estan en el 'punt final' del seu procés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.