La Festa Major de Les Planes arriba el 3, 9, 10 i 11 de setembre amb una activitat sorpresa


  • Comparteix:

Jocs infantils d'edicions anteriors

Jocs infantils d'edicions anteriors

La Festa Major de les Planes arribarà com és habitual al setembre i ho fa amb la promesa d'una gran sorpresa el dissabte al carrer del Molí. Activitats per a totes les edats, proves a l'estil 'humor amarillo' i un 'laser game' a l'aire lliure seran les propostes pels dies 3, 9, 10 i 11 de setembre.

El vocal i representant Associació Propietaris i Veïns de les Planes Sergi Torres ha destacat la sorpresa d'enguany, una atracció que tindrà lloc dissabte al carrer Molí.

Sergi Torres

Aquest any hi ha una sorpresa molt gran que mai s'ha fet. Podran participar grans i petits, pero està especialment destinat als infants. Jo crec que serà un 'boom' perquè és bastant emocionant.


Dissabte 3

El primer dia de festa major comença a les sis de la tarda amb un torneig de futbol sala a l'Espai Pere Grau. A la tarda, es proposa un taller per crear el photocall de Festa Major a càrrec de Windown.

Divendres 9

Les activitats arrencaran a les sis de la tarda amb un torneig de FIFA. A dos quarts de vuit del vespre el Casal del Pi de Can Borrull acollirà la Missa de la Mare de Déu. La cercavila de la Banda i els Gegants de Les Planes sortirà a dos quarts de nou de la plaça del Coll de la Creu d'en Blau i mitja hora més tard, al mateix espai, el pregó de Festa Major donarà el tret de sortida oficial. A les deu, qui vulgui podrà portar la carmanyola per sopar.

Més tard, Les Planes Talent convidarà els veïns a pujar a l'escenari per mostrar els seus talents ocults i ja prop de la mitja nit, es farà el concurs d''Humor Amarillo'. La diada acabarà amb el concert de Fanfarrai, l'orquestra de música balcànica que omplirà de ritme l'Espai Pere Grau.

Dissabte 10

El dia començarà a les deu del matí amb la trobada de puntaires a l'Espai Pere Grau i amb el mercat de Festa Major al mateix lloc. Al Casal les Planes se celebrarà el campionat de petanca de Festa Major. A les onze es muntarà un tobogan d'aigua i inflables per infants al carrer del Molí i a la plaça del Coll de la Creu d'en Blau. A les 12 del migdia l'Espai Pere grau acollirà el concert d'Ayra.

D'una a dues del migdia se celebrarà la festa de l'escuma a la mateixa plaça i a les quatre de la tarda es farà un 'làser game' a l'aire lliure. Ja al vespre, l'Espai Pere Grau acollirà la botifarrada popular. Seguidament, la Banda del Drac proposarà a partir de les onze música i ball, i a les dues de la matinada el DJ de Festa Major tancarà la nit.

Diumenge 11

L'últim dia de Festa Major començarà amb una cursa popular que sortirà del carrer de Nostra Senyora de l'Estrada i acabarà al carrer de Maria Antònia. A les onze, els veïns que s'hagin inscrit muntaran la seva parada de segona mà a Wallaplanes, situat a l'Espai Pere Grau i l'Espai e(co) acollirà un taller de pintura per a menors de 10 anys amb Joan Mires. Mentrestant, al Santuari de la Mare de Déu de la Salut se celebrarà la Missa de Festa Major.

A la una del migdia es farà la tradicional paella de festa major a l'Espai Pere Grau, seguit del concurs de menjar síndria i activitats populars. Finalment, A Batida do Tambor posarà punt final a les festes del barri.

Les inscripcions de les activitats que ho requereixen es poden fer al correu fmlesplanes@hotmail.com o al Casal les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.