La Festa Major de Sol i Aire reivindica el caràcter natural del barri en el pregó


  • Comparteix:

La pregonera d'enguany, Clara Rovira

La pregonera d'enguany, Clara Rovira

La Festa Major de Sol i Aire ha donat el tret de sortida a tres dies de festa aquest divendres amb una reivindicació del caràcter natural del barri i els beneficis que comporta viure al bell mig de Collserola. Tot plegat s'ha desprès del discurs de la pregonera d'enguany, l'ambientòloga i oceanògrafa Clara Rovira, que ha fet una crida a tenir cura de l'entorn.

Rovira ha explicat que viure amb natura al voltant és beneficiós per la salut.

Clara Rovira

Hi ha estudis científics de com l'exposició al verd ajuda a viure més, disminueix l'estrés, ajuda a superar problemes i també contribueix a augmentar la concentració en els infants.


Les activitats, que s'allargaran fins diumenge, han seguit amb l'associació Nataraja , que ha ofert una actuació de 'bollywood'.

Més festa
La gresca continua aquest dissabte amb una jornada dedicada als nens, amb una festa infantil amb jocs diversos i d'aigua que començarà a dos quarts de sis de la tarda. Seguidament hi haurà una xocolatada amb pastes i també es repartirà fruita i llaminadures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.