Unes 250 persones participen a una Festa Major de Sol i Aire que s'obre al públic de fora del barri


  • Comparteix:

La Festa Major de Sol i Aire ha aplegat unes 250 persones des de divendres fins aquest diumenge, el dia gran de la celebració del barri. La cita ha acabat amb les habituals pràctiques del Grup d'Autoprotecció de Sol i Aire, la benviguda al grup infantil, un dinar de pica-pica i un berenar popular.

Els 140 veïns de Sol i Aire han pogut gaudir d'una festa major amb varietat d'activitats per a tots els gustos i que ha aconseguit atreure més d'un centenar de persones de fora del barri als punts on s'han desenvolupat les activitats, l'avinguda del Llac i el Punt de Trobada.

L'altre gruix d'activitats es va concentrar el divendres, amb el pregó a càrrec de l'ambientòloga i oceanògrafa de Sol i Aire Clara Rovira. Un acte al que va assistir l'alcaldessa, Mercè Conesa i altres membres del consistori santcugatenc. A l'escenari es van poder veure danses de Bollywood i els veïns van mostrar els fruits dels seus horts en una exposició abans del sopar de germanor.

Dissabte a la tarda, un bon nombre d'infants van gaudir amb jocs diversos i festa de l'aigua i una xocolatada. Aquest diumenge, a més de les demostracions s'ha fet una xerrada del metge Bernat de Pablo sobre l'ús del desfibril·lador.

El coordinador i president del Grup d'Autoprotecció de Sol i Aire, Manel Soler, destaca l'alta participació de la gent i explica l'important paper del grup que presideix al barri.

Manel Soler

Hem tingut molt bona festa major, molt bon temps i estem molt contents. El Grup d'Autoprotecció vetlla també per la gent gran que viu sola.


Amb un berenar popular i el sorteig de regals als socis, s'ha donat per finalitzada la Festa Major de Sol i Aire 2016.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.