La crema de sutge genera un incendi a la xemeneia de Cal Gerrer


  • Comparteix:

L'acumulació de sutge, greix i les altes temperatures ha provocat aquest dilluns a la tarda un incendi a la xemeneia de Cal Gerrer, procedent del restaurant La Plaça que s'ubica a la planta baixa de l'edifici. El foc, que no ha provocat ferits ni ha afectat el fons de la Casa-Museu Cal Gerrer, s'ha declarat a les set de la tarda i ha mobilitzat quatre dotacions de Bombers, tres de Policia Local, així com efectius dels Mossos, ADF i el SEM.

La intensa fumera, que s'ha escampat més enllà de la plaça d'Octavià, ha congregat centenars de curiosos que s'han aplegat davant la coneguda també com Terrisseria Arpí. La Policia Local ha acordonat la zona i evacuat els treballadors del restaurant La Plaça per facilitar les tasques dels Bombers, que han sufocat l'incendi en dues hores i mitja.

El propietari de Cal Gerrer, Frederic Cabanas, ha assegurat que el foc no ha afectat l'interior de l'edifici, com tampoc el fons artístic de la Casa-Museu, que inclou el Museu Marilyn Monroe. S'ha donat el cas que aquest dilluns la Casa-Museu estava tancada.

La crema d'una xemeneia per acumulació de sutge també va donar-se a principis de juny al restaurant El Mesón. Des de Bombers es recomana la revisió periòdica de xemeneies per evitar aquestes incidències.

A causa de l'incident el restaurant La Plaça romandrà tancat fins aquest dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.