El nou pavelló de la Guinardera s'obrirà al setembre de 2017 amb un cost final de quatre milions


  • Comparteix:

El nou pavelló de la Guinardera estarà llest finalment per a l'inici del curs 2017-2018 amb un pressupost definitiu de quatre milions. L'objectiu del consistori és que l'equipament contribueixi a cobrir l'alta demanda d'instal·lacions esportives i així repartir de forma més eficient els espais per evitar-ne la massificació. La previsió és que les obres durin 18 mesos i que l'estructura del recinte, amb una superfície de 2.500 metres quadrats, s'aixequi el 22 d'agost.

1.600 esportistes agrupats en 130 equips d'11 entitats diferents fan ús dels cinc pavellons municipals. Amb aquestes dades, el regidor d'Esports, Eloi Rovira, certifica que les instal·lacions estan pràcticament al màxim de la seva capacitat i són necessaris més espais.

Eloi Rovira

Amb aquest nou espai podrem guanyar qualitat. Ens permetrà atendre les atencions d'aquesta joventut que vol fer esport.


Durant els darrers cinc anys, l'Ajuntament ha destinat 7,5 milions per fer obres de millora i projectar la construcció de noves instal·lacions esportives. Amb la posada en marxa del nou equipament, el consistori vol potenciar més l'esport i promoure valors educatius, participatius i socials. L'alcaldessa accidental, Susanna Pellicer, ha destacat la importància de destinar esforços a millorar les condicions de l'esport a la ciutat.

Susanna Pellicer

És un esforç important per a una ciutat mitjana com la nostra. És un esforç considerable que la ciutat es mereix.


Dels quatre milions de pressupost es destinaran 3,2 a l'edificació de l'espai i 800.000 euros al material i la construcció dels vestidors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.