Els animalistes de PAS afirmen que la situació dels gats abandonats a Sant Cugat és crítica


  • Comparteix:

El PAS està fent un cens dels gats abandonats a la ciutat

El PAS està fent un cens dels gats abandonats a la ciutat

La Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) assegura que la situació dels gats abandonats a la ciutat és 'd'emergència' des del punt de vista del benestar animal de la zona i fa una crida a la participació per aconseguir noves cases d'acollida de particulars. L'entitat està fent un cens per determinar la quantitat de gats sense llar al municipi.

De moment, tenen comptabilitzats 45 cadells d'entre 15 dies i tres mesos, però estan convençuts que el número de cadells abandonats pot arribar als 150. L'entitat sosté que si no se'ls recull entre el periode de zero dies als dos mesos, molts d'ells poden morir o passar a formar part de colònies de gats salvatges.

És per això, que l'associació vol conscienciar la població i trobar una solució al problema a través de la col·laboració ciutadana. De moment, només disposen de tres cases d'acollida de particulars. Sense l'ajuda ciutadana, la plataforma diu que no es veu capaç de poder tractar tots els cadells dels quals ara té cura l'entitat.

Des de la Plataforma Animalista de San Cugat, Dimitri Defranc, explica de quantes cases d'acollida disposen i quin nombre seria necessari per poder abordar el problema.

tall dimitri

En este momento estamos haciendo una llamada a la ciudadanía. Hasta ahora tenemos tres casas de acogida.


Per contactar amb l'associació i formar part d'aquesta xarxa de cases d'acollida es pot trucar al 695 309 061 o escriure un mail a panimalistastc@gmail.com





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.