Els cinemes estrenen 'Caçafantasmes', 'Al final del túnel, 'Nerve' i 'El Caso Fischer'


  • Comparteix:

La cartellera de Sant Cugat es renova aquest divendres amb quatre noves pel·lícules. Les sales de Yelmo i Cinesa projectaran la revisió de la popular 'Caçafantasmes', que en el cas de Cinesa es podrà gaudir en català i en versió original. Yelmo també projecta 'El caso Fischer', el thriller 'Al final del túnel' de Rodrigo Grande i 'Nerve', protagonitzada per Emma Roberts.

'Caçafantasmes'
30 anys després que la pel·lícula original arrasés a tot el món, torna 'Caçafantasmes' totalment renovada per a les noves generacions. El director Paul Feig combina tots els elements de lluita paranormal que tant van agradar a la franquícia original i inclou nous personatges interpretats per les actrius més divertides del moment.



'El cas Fischer'
L'escola d'escacs soviètica ha tingut durant molt temps el monopoli del joc i Boris Spassky es considera un jugador invencible, però es troba un contrincant, el jove Bob Fischer. Durant diverses setmanes competeixen a Reikiavik, en un camp de batalla similar al de la Guerra Freda.



'Al final del túnel'
Joaquin, un home en cadira de rodes, viu a la seva fosca casa, un lloc que va conèixer temps millors. Per això decideix posar un anunci per llogar una habitació, al qual respon la ballarina de striptease Berta, que es muda allà amb la seva filla, Betty. Una nit, mentre el protagonista repara ordinadors al seu soterrani, escolta un lleuger soroll que el fa descobrir que la banda d'atracadors Galereto està construint un túnel que pasa per sota de casa seva per robar un banc.



'Nerve'
Quan la Vee comença a participar a Nerve, un joc anònim de reptes que es retransmeten on line, descobreix que el joc sap coses sobre ella. La tempta amb els premis que més desitja i l'emparella amb el seu noi ideal. Al principi tot és genial: els seus fans els animen mentre superen reptes encara més arriscats. Però tot fa un gir inesperat quan el que comencen a fer és jugar-se la vida.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.