Els Ferrocarrils no circularan entre Plaça Catalunya i Baixador de Vallvidrera des de dissabte fins dimarts


  • Comparteix:

Inhabilitació de les estacions entre Plaça Catalunya i Baixador de Vallvidrera / Font: FGC

Inhabilitació de les estacions entre Plaça Catalunya i Baixador de Vallvidrera / Font: FGC

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) modificarà el servei de les línies S1 i S2 entre aquest dissabte i dimarts que ve. Aquestes no circularan entre les estacions de Plaça Catalunya i Baixador de Vallvidrera fins la mitjanit. A partir d'aquesta hora, el servei de trens quedarà suprimit entre les estacions de Plaça Catalunya i Sant Cugat, és a dir, els trens circularan des de i fins Sant Cugat. FGC ha habilitat sistemes alternatius de transport públic que es poden consultar a Fgc.cat.

Des de l'inici fins a les 12 de la nit del dissabte 13 i el diumenge 14 hi haurà servei d'autobus entre Baixador de Vallvidrera, on s'interromprà el servei de trens fins Plaça Catalunya. A partir de mitjanit, el servei només funcionarà de Sant Cugat a Sabadell i cap a Terrassa. El trajecte cap a Barcelona es farà amb autobusos llençadora per la C-16.

Els canvis en el funcionament dels Ferrocarrils es deuen a les modificacions del servei de línies del Metro del Vallès iniciades el 25 de juliol que finalitzaran el 30 de setembre. Aquestes actuacions són conseqüència de les obres d'adaptació per a les persones amb mobilitat reduïda a l'estació de Sarrià, així com altres millores a la infraestructura.

Com que les afectacions a la línia Barcelona-Vallès duraran fins a finals de setembre, el servei comercial de totes les estacions romandrà obert per atendre els dubtes dels viatgers, que podran adreçar-se als agents d'estacions o bé utilitzar intèrfons d'informació.

Es poden consultar les característiques del servei del mes d'agost i del mes de setembre a la web dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, a l'aplicació per a mòbils FGC i a les vitrines informatives de les estacions, així com trucar al telèfon d'atenció al client 012.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.