FGC recorda que el servei no funcionarà amb normalitat per les obres de Sarrià fins al 30 de setembre


  • Comparteix:

El servei de trens no funcionarà amb normalitat fins el 30 de setembre / Foto: FGC

El servei de trens no funcionarà amb normalitat fins el 30 de setembre / Foto: FGC

El servei de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) entre les estacions de Plaça Catalunya i Baixador de Vallvidrera es reprèn aquest dimecres. No obstant això, el servei no funcionarà amb normalitat fins al 30 de setembre a causa de les obres d'adaptació per a les persones amb mobilitat reduïda que s'estan fent a l'estació de Sarrià.

Altres alteracions del servei
Les línies S5 (Rubí) i S55 (Universitat Autònoma) de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya no funcionaran durant tot l'agost. A aquest canvi horari cal afegir que les línies S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) s'aturaran fins al 30 de setembre a totes les estacions, excepte en hora punta (des de l'inici del servei fins a les deu del matí aproximadament).

Els trens de la línia L6 (Reina Elisenda) no circularan fins al 29 d'agost en què hi haurà servei només en hora punta entre les estacions de Plaça Catalunya i Sarrià.

A les línies S1 i S2 les nits de divendres i de dissabte, entre mitjanit i dos quarts de tres de la matinada, els trens només circularan entre les estacions de Sant Cugat i Terrassa o Sabadell. En el tram entre Catalunya i Sant Cugat, FGC oferirà servei substitutori amb autobús fins a dos quarts de tres de la matinada i es recomanaran serveis de transport alternatius.

Aquest divendres, el Funicular de Vallvidrera reprèn el servei una vegada finalitzat el període de revisió. Fins divendres hi haurà servei d'autobús substitutori Peu del Funicular-Plaça de Vallvidrera.

Es poden consultar les característiques del servei del mes d'agost i del mes de setembre a la web dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, a l'aplicació per a mòbils FGC i a les vitrines informatives de les estacions, així com trucar al telèfon d'atenció al client 012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.