El Col·lectiu Antimilitarista fa una campanya per fomentar l'objecció fiscal


  • Comparteix:

L'objectiu és destinar els diners de despesa militar a d'altres projectes solidaris i socials

L'objectiu és destinar els diners de despesa militar a d'altres projectes solidaris i socials

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat fa una crida als santcugatencs perquè s'apuntin a la campanya d'objecció fiscal. L'objecció consisteix en descomptar de la nostra declaració de la renda el percentatge de diners que corresponen a la despesa militar, i destinar-los a altres projectes pacifistes, solidaris o socials. El CASC ha presentat la campanya durant un acte davant la seu local de la delegació d'Hisenda.

Desplegar una pancarta, oferir tríptics i facilitar informació. Aquest ha estat l'acte del Col·lectiu Antimilitarista, el CASC, davant la delegació d'Hisenda. Amb aquesta acció volen fomentar que la població faci un acte de desobediència civil que no es delicte. Els diners que es desviaran com a conseqüència de l'objecció fiscal aniran a parar a projectes socials i pacifistes. Ho explica Fernando Mota, membre del CASC.

Fernando Mota

Els diners de l'objecció fiscal s'invertiran als grups pacifistes israelians i palestins.


El Col·lectiu Antimilitarista lamenta que aquesta iniciativa sigui poc coneguda. No obstant, constaten que cada cop hi ha més persones que la recolzen i esperen que aquesta tendència es mantindrà.

Fernando Mota

Amb la campanya 'No a la guerra!' es va doblar el nombre de catalans que van fer l'objecció fiscal.


Fins el final de la campanya de recaptació d'Hisenda, el CASC oferirà informació sobre l'objecció fiscal cada dimarts de 8 a 9 del vespre, al casal la Guitza.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.