Troben mort a Can Tiraries el rubinenc desaparegut


  • Comparteix:

Manuel ha estat trobat aquest dissabte a la tarda / Foto: ADF

Manuel ha estat trobat aquest dissabte a la tarda / Foto: ADF

Un helicòpter de Bombers ha localitzat aquest dissabte, a les tres de la tarda, el cos sense vida del rubinenc de 74 anys desaparegut des de feia una setmana, ha confirmat Policia Local. En un dispositiu s'ha trobat el cadàver de l'home a la zona de Can Tiraries, al terme municipal de Rubí, a tocar de Sant Cugat i Sant Quirze. Sant Cugat s'havia sumat aquest divendres a la recerca amb efectius de Protecció Civil, ADF i Policial Local.

Els Bombers s'afegien aquest dissabte al dispositiu de recerca de Manuel, que també comptava amb un operatiu santcugatenc i un altre de voluntaris format per ciutadans de Rubí. Ha estat l'helicòpter dels Bombers, que treballava amb la unitat de muntanya de Mossos, el que ha localitzat el cos de l'home, malalt d'Alzheimer.

El rubinenc ha aparegut al sector de Can Tiraries, un indret boscós i bastant inaccessible, a tocar de Sant Cugat i Sant Quirze. L'autòpsia es farà dilluns, ha afirmat Mossos d'Esquadra.

En el dispositiu santcugatenc, que va sumar-se a les batudes aquest divendres, han participat Policia Local, ADF i Protecció Civil.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.