L'Associació Astronòmica Sant Cugat-Valldoreix proposa noves activitats de cara al setembre


  • Comparteix:

Cartell de l'AASCV / Foto: AASCV

Cartell de l'AASCV / Foto: AASCV

L'Associació Astronòmica de Sant Cugat-Valldoreix (AASCV) ja té programades les activitats, pràctiques i teòriques, que portarà a terme a partir del setembre. L'objectiu principal d'aquestes serà la difusió de l'astronomia, ciències relacionades i altres disciplines per fer-la extensiva a tothom. Les activitats, que arrenquen el 8 de setembre, són d'accés gratuït.

Duet científic: 'La creativitat científica: Genis solitaris i líders de grans equips'
La conferència serà al Claustre del Monestir el dijous 8 de setembre, a les vuit del vespre i anirà a càrrec del doctor, professor de la Universitat de Girona en Ciències i catedràtic de Física de la Matèria Condensada per la UAB, David Jou; i la doctora, docent i investigadora de la UAB, Sònia Fernàndez Vidal.

Festa Major de Valldoreix: Tallers infantils i Muntatge de telescopi
Les activitats seràn el 18 de setembre i en el cas del taller infantil serà de la una fins les dues del migdia per a nens de sis a 12 anys. L'observació nocturna serà de dos quarts de vuit a deu del vespre per a tots els públics. L'activitat anirà a càrrec de l'associació i Astromics.

Conferència: 'Supernoves'
La conferència serà al Claustre del Monestir el dimarts 20 de setembre a les vuit del vespre i anirà a càrrec del doctor i professor del departament Astrophysics and Planetary Sciences, Jordi Isern.

Conferència: 'Àfrica i els primers exploradors del Cosmos'
La conferència serà al Claustre del Monestir el dijous 22 de setembre, a les vuit del vespre, i anirà a càrrec de l'arqueòleg, naturalista i professor de la UOC i la UAB, Jordi Serrallonga.

Diàlegs entre ciència i religió: 'Neorologia o La Raonabilitat de les trancendències religioses'
La conferència serà al Centre Borja el dimarts 27 de setembre, de set de la tarda a nou del vespre i tindrà com a ponent el doctor i catedràtic emèrit de Biologia Humana a la UAB, Ramon Nogués Curulla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.