Protecció Civil alerta que la comarca presenta alt risc d'incendi en els propers dies


  • Comparteix:

Protecció demana extremar la precaució

Protecció demana extremar la precaució

Protecció Civil de la Generalitat ha posat en prealerta aquest dimecres el Pla especial d'emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT) per l'elevat perill d'incendi forestal a 17 comarques, entre elles, el Vallès Occidental. Es preveu que la situació es pugui allargar els propers dies davant la pujada de temperatures màximes i les humitats relatives mínimes baixes en diverses zones del territori.

Es demana anar amb molt de compte, evitant qualsevol situació de risc i alertar el telèfon d’emergències 112 de Catalunya si es veu una columna de fum.

Protecció Civil recorda que l’època de risc d’incendi forestal continua vigent i demana la col·laboració ciutadana, extremar les precaucions en les activitats a l’entorn de zones forestals i evitar accions que puguin generar un incendi forestal, com llençar borilles des d’un vehicle encara que semblin apagades, deixar deixalles o qualsevol resta en entorn boscós o a prop.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.