Comencen les inscripcions dels 175 cursos i tallers de l'Ateneu


  • Comparteix:

Un detall del programa de l'Ateneu

Un detall del programa de l'Ateneu

Un curs de cuina vegetariana sense gluten, un monogràfic de fotografia nocturna, un taller de creació de llibres desplegables i un de jardineria i la possibilitat de fer ioga en francès són algunes de les novetats de la nova programació de tardor de l'Ateneu. Les inscripcions s'obren aquest dilluns i s'han de fer de forma presencial a la nova seu de l'entitat, la Casa Jaumandreu.

Una altra novetat d'aquesta temporada és la secció especial per a infants amb activitats com el ball de Bot, les manualitats amb paper i fins i tot un taller de cuina freda.

Precisament, la cuina i la gastronomia continuen sent un pilar important de la programació de tardor. Amb propostes per a novells i experts, hi haurà un espai per aprendre receptes de cuina vegana i diferents monogràfics per aquells que disposen de poc temps lliure.

La fotografia és també una secció a la qual l'Ateneu ha volgut donar protagonisme. Segueixen els cursos d'iniciació i perfeccionament i s'hi afegeixen propostes més especialitzades com la possibilitat de fer fotografia a la natura i els ocells, fotografia nocturna, un curs intensiu de paisatge i fins i tot una sortida al Delta de l'Ebre per posar-ho tot en pràctica.

Una de les altres novetats d'enguany és que l'Ateneu obrirà portes el dissabte 5 de novembre amb diferents ofertes. La cita, orientada al públic familiar, inclourà xerrades d'alimentació infantil, un monogràfic de truites, una sortida fotogràfica, la possibilitat de dansar el ball de Bot en família i fins i tot d'un taller de malabars amb la col·laboració dels Diables de Sant Cugat. Durant aquesta jornada l'entitat també proposa un taller per aprendre a fer un pessebre popular, aquesta última activitat serà gratuïta.

Les inscripcions als cursos i tallers s'han de fer de forma presencial a la seu de l'entitat. Les activitats començaran el 3 d'octubre i s'allargaran fins el 22 de desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.