Els robatoris amb força als domicilis pugen un 53,8% a Sant Cugat, segons el ministeri d'Interior espanyol


  • Comparteix:

Les dades del ministeri són del primer semestre de l'any

Les dades del ministeri són del primer semestre de l'any

Els robatoris amb força als habitatges han augmentat un 53,8% a Sant Cugat en el primer semestre de l'any respecte el mateix període del 2015, segons el Balanç de Criminalitat del ministeri espanyol d'Interior. Les dades d'aquest balanç, pendents de consolidar, les elabora el ministeri a partir dels informes facilitats pels cossos de seguretat de l'Estat espanyol, les policies locals i nacionals.

El ministeri ha publicat el llistat d'infraccions penals registrades a localitats amb més de 50.000 habitants. En el cas de Sant Cugat, el municipi presenta un increment dels robatoris amb força d'un 53,8%, amb 320 casos entre gener i juny.

En el capítol de danys també es marca un creixement, del 46,8%, amb 326 casos. La sustracció de vehicles mostra un augment del 9,3%, amb 47 casos, i els robatoris amb violència i intimidació creixen un 9,1%, respecte els primers sis mesos de l'any passat.

Les disminucions de delictes arriben en l'apartat de tràfic de drogues: en el que portem d'any s'ha registrat només un cas, mentre que el primer semestre de 2015 van produir-se quatre. També hi ha hagut un descens en els furts, d'un 2,3%, amb 632 casos aquest any.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.