ASDI comença a treballar en una residència per a nois i noies de l'entitat


  • Comparteix:

La festa de fi de curs ha comptat amb un alt nivell de participació

La festa de fi de curs ha comptat amb un alt nivell de participació

Engegar el projecte d'una residència per alguns dels seus socis és un dels principals projectes de l'Associació Pro Disminuïts Físics i Psíquics, ASDI, per al curs vinent. L'entitat ha tancat el curs d'enguany amb una festa deslluïda per la pluja però amb un gran èxit de participació.

ASDI ha tancat un nou curs amb una gran festa que, malgrat la pluja, ha comptat amb un alt nivell de participació. Un sorteig, l'actuació de grups de dansa del Gim Block i una mostra dels treballs que han fet els nois i noies durant l'any, han estat algunes de les propostes de la jornada.

Ara, el col·lectiu es prepara, d'una banda pels tallers i les colònies d'estiu, però de l'altra també per als nous projectes previstos pel curs vinent. En aquest sentit, el projecte d'una residència on puguin viure-hi alguns dels nois d'ASDI, ja ha rebut el vist-i-plau de l'assemblea, i actualment una comissió està treballant en la proposta per començar una de les 4 cases que es volen tirar endavant. Ho explica Enriqueta Guarch, presidenta d'ASDI.

Enriqueta Guarch

S'ha creat una comissió i ja hem començat a consultar amb un arquitecte. De moment és una sola caseta, i ara hem de mirar com ho fem i com recollim els diners.


D'aquesta manera, l'entitat vol donar una opció de vivenda a aquells nois i noies que tenen prou autonomia com per viure pel seu compte o aquells que les seves famílies ja no se'n poden fer càrrec.

En el mateix sentit treballa l'Ajuntament, que es planteja fer una reserva de pisos de Promusa per a cobrir algunes d'aquestes necessitats, i que està estudiant també la demanda d'ASDi de destinar algun pis de les properes promocions a aquesta entitat. Toni Ramon, tinent d'alcalde de Polítiques Socials.

Toni Ramón

Promusa, des de Serveis Socials, ha tingut la demanda de fer uan reserva de pïsos per cobrir aquestes necessitats, i també ASDI ha fet una demanda de pïsos.


La prioritat per al proper curs però, continua sent trobar nous voluntaris. Si fa uns anys ASDI comptava amb la col·laboració desinteressada d'unes cinquanta persones, actualment només hi ha una desena de voluntaris per als 20 o 25 nois i noies que participen en les diferents activitats d'aquesta entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.