Comerciants i consumidors contents amb els resultats de les rebaixes d'estiu


  • Comparteix:

Les botigues de Sant Cugat llueixen avui els últims cartells de les rebaixes d'aquest estiu

Les botigues de Sant Cugat llueixen avui els últims cartells de les rebaixes d'aquest estiu

Els comerciants de Sant Cugat consultats per Cugat.cat asseguren que les vendes d'aquest estiu han estat bones i que no han acumulat masses productes en estoc. Els consumidors comparteixen les bones sensacions dels botiguers i es mostren satisfets amb els descomptes de les rebaixes d'estiu.

La majoria de venedors han explicat a Cugat.Cat que els productes no han quedat en estoc perquè les rebaixes han començat abans que altres anys. Això ha permès que el temps per poder vendre'ls sigui més ampli i que els resultats hagin estat 'molt positius'. Això si, els comerciants també coincideixen que l'inici de la temporada de rebaixes és més forta que el mes d'agost, quan molts santcugatencs fan vacances i marxen de la ciutat. Així ho expliquen els comerciants que, en la majoria de casos, han quedat satisfets amb aquesta campanya de rebaixes.

Comerciants

L'estoc ha sigut menys i les rebaixes han estat ben rebudes./ Les rebaixes s'han venut bé, només ha quedat una petita quantitat d'estoc./ Ha anat força bé, estem contents./ Han funcionat bé, però els primers mesos es va vendre més./ Al juliol va anar bé, però a principis d'agost va començar a baixar.


L'opinió de bona part dels consumidors també ha estat positiva. Molts asseguren que les rebaixes han estat abundants i que han pogut comprar els productes desitjats a un bon preu. D'altres en canvi es queixen de les aglomeracions que es produeixen durant les rebaixes i de la poca varietat d'oferta. Així ho expliquen alguns clients dels comerços locals.

Consumidors

Considero que les rebaixes han estat molt bé./ Al principi no hi havia ofertes tan importants, però ara molt bé./ Prefereixo comprar després de rebaixes./ Amb roba de platja he trobat rebaixes molt bones./ Hi ha massa gent comprant i trobes roba molt senzilla i talles molt petites.


Les associacions de comerciants de Sant Cugat han explicat a Cugat.cat que faran el balanç de les rebaixes d'estiu a principis de setembre.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.