La Festa Major de les Planes comença amb les 8 hores de futbol sala i la creació d'un 'photocall'


  • Comparteix:

Detall del cartell de la festa major de les Planes

Detall del cartell de la festa major de les Planes

La Festa Major de les Planes torna aquest dissabte i s'allargarà fins diumenge de la setmana vinent amb activitats per a tots els gustos. Durant quatre dies (3, 9, 10 i 11 de setembre), el barri es dividirà en dos colors, verd i vermell, que competiran per ser els campions de la Festa Major 2016.

Dissabte 3 de setembre
Aquest dissabte es podrà fer un tast d'algunes de les activitats que hi han planificades per aquestes festes. La primera d'elles serà un torneig de vuit hores de futbol sala, que començarà a l'Espai Pere Grau a les sis de la tarda i acabarà a les dues de la matinada del dia següent. A més, a les set de la tarda al mateix lloc, es podrà gaudir d'un taller de creació d'un 'photocall' a càrrec de Windown.

Divendres 9 de setembre
L'activitat que encapçalarà el segon dia de les festes serà un torneig de Play Station 'Fifa'. La competició començarà a les sis de la tarda i es farà a l'Espai e(co) de les Planes. A dos quarts de vuit del vespre hi haurà la 'Missa de Mare de Déu' al Casal del Pi de Can Borrull i a dos quarts de nou la Cercavila amb la Banda i els Gegants de les Planes, que anirà de la Font d'en Colom fins a la plaça Coll de la Creu d'en Blau.

El Pregó de Festa Major es farà a les nou de la nit a la plaça Coll de la Creu d'en Blau i a dos quarts de deu començarà el sopar amb carmanyola, que serà al mateix lloc. A les deu i a les onze de la nit es podrà gaudir de l'activitat 'Les Planes Talent', un concurs de talents on els participants podran sorprendre als veïns del barri, i 'Humor Amarillo', un joc d'equips de sis persones, hauran de ser majors de 16, que posarà a prova a tots els que vulguin participar. I per acabar el dia, l'orquestra de música balcànica 'Fanfarrai' actuarà en directe a l'espai Pere Grau a les dues de la matinada.

Dissabte 10 de setembre
Les activitats de dissabte començaran amb la 'Trobada de puntaires' a les deu del matí a l'espai Pere Grau i amb una competició de petanca al Casal de les Planes, on podran participar equips de tres persones. A les onze del matí, es podrà gaudir d'un super tobogan d'aigua de 100 metres i, pels més petits, d'un inflable, que es trobaran al Carrer Molí i a la plaça Coll de la Creu d'en Blau. A més, durant tot el dia es faran projeccions en homenatge a Mossèn Pere Grau a l'espai E(co).

Ayra, un grup musical que fusiona flamenc, música brasilera, soul i ritmes afrocubans, tocarà en directe a partir de les dotze del matí a l'Espai Pere Grau, i no serà fins les quatre que es donarà inici al 'Laser Game' a l'aire lliure, on podran participar equips de quatre persones majors de set anys. El Campionat de parxís i de dominó començarà a les cinc de la tarda al Casal de les Planes, just abans del Circuit de bicis, que es farà al Circuit de Can Cases a les set en punt.

La botifarrada popular començarà les nou del vespre i a partir de les onze es podrà gaudir del ball amb l'orquestra 'La Banda del drac' i del Dj de Festa Major, que començarà a oferir música a les dues de la matinada.

Diumenge 11 de setembre
L'últim dia de festa major disposarà d'activitats com una classe de Zumba, la típica paella de Festa Major a la una del mig dia i d'un concurs de menjar síndria. A partir de dos quarts de cinc de la tarda, hi ha organitzat un ball bollywood i jocs populars. La festa es donarà per finalitzada amb 'A Batida Do Tambor a les sis de la tarda a l'Espai Pere Grau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.