La Festa Major de Valldoreix dóna el tret de sortida el 15 de setembre amb 60 activitats i el pregoner més veterà


  • Comparteix:

Jaume Torner serà el pregoner de la Festa Major de Valldoreix

Jaume Torner serà el pregoner de la Festa Major de Valldoreix

La Festa Major de Valldoreix donarà el tret de sortida el 15 de setembre amb una seixantena d'activitats. Jaume Torner serà l'encarregat de llegir el pregó i amb 95 anys es converteix en el pregoner més veterà de la festa grossa del territori. El concert de Joana Serrat al Castell de Canals, la cantada d'havaneres amb rom cremat i el concurs de paelles són alguns dels plats forts de la celebració.

Tot i que l'activitat principal de la celebració es concentrarà del 15 al 18 de setembre, les propostes que formen part de la programació de la Festa Major comencen aquest divendres i s'allarguen fins al 25 de setembre.

Si l'any passat la corredora de tanques Maria Abadal es convertia en la pregonera més jove de la festa, enguany el cardiòleg Jaume Torner, resident a Valldoreix en diferents etapes de la seva vida, serà la persona més gran que mai ha llegit el pregó de la festa. Torner explica què suposa per ell aquesta responsabilitat.

Jaume Torner

Malgrat que he estat temporades llargues fora, no per això he deixat de pensar en Valldoreix. Els que van a fora potser són els que estimen més el que hi ha dins.


Després del pregó, que començarà a les nou del vespre a la plaça del Casal de Cultura serà el torn de les Havaneres i tot seguit, a les onze, l'orquestra de Festa Major B-FUNK prendrà el relleu.

Dissabte serà el torn de l'esport amb els tornejos de pàdel, tennis, futbol 7, volei platja i bàsquet 3x3. Les activitats seguiran durant tota la jornada que acabarà amb la sardinada popular i la festa jove.

El vocal de Cultura de Valldoreix, Quim Castelló, ha destacat la participació de totes les entitats i associacions del territori a la festa.

Quim Castelló

Hi ha un interès de tot el poble en participar en aquesta major que no és només una festa de riure i distreure's sinó que és una festa que ho inclou tot.


Diumenge, seguiran les activitats esportives i culturals. La festa de l'escuma, una caminada popular, la trobada castellera, el concurs de paelles i el ball de la tarda i l'obra de teatre 'El Jardí Alpí' són algunes de les cites més destacades.

Enguany no es farà el tradicional Trail Popular, que se celebrarà més endavant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.