Els Gausacs descarreguen castells de 7 a Rubí en la primera actuació després de vacances


  • Comparteix:

Una imatge d'arxiu d'un 5 de 7 dels Gausacs

Una imatge d'arxiu d'un 5 de 7 dels Gausacs

Els Castellers de Sant Cugat han descarregat el 5 de 7, el 2 de 7 i el 4 de 7 a la diada castellera de la Festa Major de Sant Roc de Rubí. Ha estat la primera actuació dels Gausacs després de les vacances, una oportunitat per començar a rodar la colla de cara al tram final de temporada, on esperen recuperar el nivell previ a la Festa Major.

Els camises verdes han completat la diada amb un pilar de 5 i ja tenen la vista posada en la propera actuació, la setmana vinent a Llinars del Vallès, on ja es plantegen presentar castells de 8, que volen ampliar a la Festa Major de Valldoreix, una de les diades tradicionals al calendari gausac.

Els Castellers de Sant Cugat afronten amb optimisme el tram final de temporada després d'unes vacances molt necessàries, com ha explicat el seu cap de colla, Biel Samsó.

Biel Samsó

Tots els Castellers de Sant Cugat hem fet unes vacances de relaxament, de pensar-hi i de donar-hi voltes. Hem tornat amb moltes ganes: els assajos auguren una colla potent aquesta segona part de temporada.


Samsó també ha assegurat que, tot i que el concurs de castells de Tarragona, el primer cap de setmana d'octubre, és una de les fites importants, cal plantejar-se el que queda de temporada 'assaig a assaig'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.