Solvia no té cap projecte immobiliari per al local ocupat per La Xesca i està a l'espera d'adequar-lo


  • Comparteix:

L'immoble està ocupat des de fa dues setmanes

L'immoble està ocupat des de fa dues setmanes

Solvia, gestora del local ocupat per La Xesca, ha explicat a Cugat.cat que, de moment, no té cap projecte immobiliari per al local del número 66 de l'avinguda de Cerdanyola. L'empresa, que ha advertit el col·lectiu de la inseguretat de l'espai, està a l'espera dels permisos per poder adequar els baixos, tal com va requerir l'Ajuntament.

A dia d'avui, Solvia no té previst cap projecte de construcció per a l'immoble ocupat des de fa dues setmanes. La immobiliària està pendent que el consistori concedeixi els permisos per corregir 'les patologies estructurals' que pateix l'edifici i que ara s'estan tramitant.

No obstant això, Solvia no pot procedir a fer les actuacions mentre l'espai estigui ocupat. És per això que l'empresa ha remarcat a Cugat.cat que està a l'espera 'que la justícia es pronunciï sobre un possible desallotjament' o que els inquilins decideixin lliurament abandonar l'espai.

Fonts de l'Ajuntament han confirmat a Cugat.cat que l'espai pateix risc d'esfondrament, 'però que no és un risc de col·lapse imminent' que posi en perill la vida de les persones, ara per ara. Solvia no ha especificat el grau d'inseguretat que pateix l'edifici.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.