Les noves estacions de FGC a Sabadell entren aquest dimarts en funcionament


  • Comparteix:

El president Puigdemont i el conseller Rull, en la inauguració d'aquest dilluns / Foto: ACN

El president Puigdemont i el conseller Rull, en la inauguració d'aquest dilluns / Foto: ACN

La prolongació de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) entra en funcionament aquest dimarts a Sabadell amb les estacions de Can Feu-Gràcia i Plaça Major. Les noves parades substitueixen dues d'existents, Sabadell Estació i Sabadell Rambla, que queden fora de servei. Les tres parades restants de l'operació - Plaça Espanya, Creu Alta i Ca n'Oriac - s'incorporaran a la línia la primavera de l'any vinent.

En la inauguració de les estacions aquest dilluns, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha lamentat 'la desídia, deixadesa i abandonament' de l'Estat espanyol en la inversió en infraestructures a Catalunya. Puigdemont ha criticat que l'Estat ha fet 'molt poca' de la feina a la qual s'havia compromès i ho ha contrastat amb la inversió feta per la Generalitat en obres com la prolongació de FGC a Terrassa i Sabadell o la L9 de Metro.

Carles Puigdemont

En una època de recursos minsos, la Generalitat ha enviat en els últims tres anys uns 3.800 milions d'euros en millorar la qualitat de vida de les persones.


Més trens al 2019
FGC disposarà de 15 nous trens amb motiu de la prolongació de la Línia del Vallès, amb pas per Sant Cugat, que entraran en funcionament de forma gradual a partir de 2019. Amb la nova flota, la freqüència de pas entre Plaça de Catalunya i Sabadell es reduirà de 10 a cinc minuts i entre Terrassa i Plaça Catalunya, de vuit a cinc minuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.