La temporada radiofònica de Cugat.cat comença avui amb l'aposta per la informació i l'entreteniment


  • Comparteix:

Els periodistes esportius Joan Garcia, Àlex Fàbrega, Pedro Miserachs i Dani Aguilà

Els periodistes esportius Joan Garcia, Àlex Fàbrega, Pedro Miserachs i Dani Aguilà

Cugat.cat comença aquest dilluns la temporada radiofònica al 91.5FM amb l'aposta per la informació, els esports, l'entreteniment i la música. A més del dial tradicional, tota la programació es podrà sentir en directe a la web de Cugat.cat i es podrà recuperar a l'espai de podcasts. En total, el grup de comunicació local oferirà 75 hores radiofòniques de producció pròpia cada setmana i completarà la graella amb espais de La Xarxa.

La directora de Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha explicat que l'actualitat santcugatenca serà l'eix central de la programació.

Mònica Lablanca

L'objectiu és donar veu a tots els agents que conformen, que donen vida, que participen i que fan xarxa a la ciutat. Ha estat una programació pensada des del punt de vista del servei públic, que és un dels valors que ens regeix i de la qualitat i la pluralitat informativa.


Informació
L'actualitat de Sant Cugat és protagonista de la programació de Cugat.cat. De dilluns a diumenge, de sis del matí a vuit al matí, el 'Primera Plana' repassarà totes les notícies del dia a la nostra ciutat. A més, a cada hora en punt la informació s'actualitzarà en els butlletins horaris.

Per complementar l'actualitat local, el 91.5FM emetrà l'Informatiu Migdia' de La Xarxa, de dilluns a diumenge a les dues, amb notícies de tot el territori.

Aquesta temporada, Cugat.cat s'encarregarà de la producció i emissió de l''Informatiu Vespre', que de set a vuit del vespre repassarà tota l'actualitat de Catalunya amb l'edició i presentació de Marina Romero.

Esports
La informació sobre clubs i esportistes santcugatencs es manté com una de les pedres angulars de la temporada radiofònica. L''Esport en Marxa', amb Joan Garcia, repassarà cada diumenge, a les vuit del vespre, els resultats del cap de setmana amb els protagonistes dels partits i amb noves seccions.

El dia a dia de l'esport de Sant Cugat també tindrà espai en els informatius i els butlletins horaris de Cugat.cat

Entreteniment
El magazín 'Sant Cugat a fons', dirigit i presentat per Carme Reverte, continua aquesta temporada en antena i aproparà de dilluns a divendres, de nou del matí a dotze del migdia, tota l'actualitat de la ciutat. Com a novetat, el programa inclourà a un quart de deu la tertúlia 'El Gall del Monestir', que incorpora nous participants. El 'Sant Cugat a fons' renova les seves seccions amb espais dedicats al pàdel i el running, i manté els habituals de literatura, esports, animals domèstics i cinema, entre altres.

El 'Nitrad', els dilluns a les vuit del vespre, i el 'Molta Comèdia', els dijous a les dotze migdia, es mantenen en antena. Una de les novetats d'aquesta temporada és 'Anem tard', un programa d'humor que tindrà lloc d'onze de la nit a una de la matinada els dimecres a partir del 5 d'octubre.

Les tardes de dilluns a divendres, de quatre a set, el 91.5FM emetrà el magazín 'La Tarda', un programa coproduït per les emissores locals de La Xarxa, entre les quals hi ha Cugat.cat.

Música
L'oferta musical és una de les apostes de Cugat.cat. A més del programes de la temporada passada, la nova graella recull dues novetats: 'Guatequemania', amb Josep Maria Planas, que oferirà música de 'guateques' els dilluns a les dotze del migdia, i 'El club dels bolats', amb Albert Domènech, que repassarà el panorama musical català els divendres al punt del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.