Oncolliga exposa una quarantena d'obres de Firarat a la Casa de Cultura per recollir fons


  • Comparteix:

La inauguració ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda

La inauguració ha tingut lloc aquest dimecres a la tarda

La delegació santcugatenca d'Oncolliga ha inaugurat aquest dimecres una exposició amb la voluntat de recaptar fons per tirar endavant la seva activitat. Es tracta d'una mostra de prop de 40 quadres cedits per diversos artistes vinculats a Firart que es podrà visitar fins la primera setmana d'octubre a la Casa de Cultura.

Suport psicològic, tallers i el servei d'atenció a domicili són alguns dels serveis que Oncolliga ofereix als seus usuaris gratuïtament. Amb aquesta exposició, d'obres d'artistes locals o vinculats a la ciutat, l'entitat confia a reunir els diners que permetin finançar tota aquesta activitat. Oncolliga té una desena de voluntaris i l'any passat va ajudar prop de 250 famílies.

El director de la Fundació Oncolliga a les comarques de Barcelona, Francesc Viñas, remarca la importància d'accions com aquesta.

Francesc Viñas

És important trobar fons per fer aquesta feina. Per això demanem que ens ajudin a ajudar.


Quan finalitzi l'exposició, a principis d'octubre, tindrà lloc el sopar anual d'Oncolliga al Claustre. Serà una nova cita per donar un cop de mà a l'associació. Els interessats a assistir al sopar, que tindrà lloc el 7 d'octubre a les vuit del vespre, trobaran tota la informació i podran reservar els seus tiquets, que tenen un preu de 45 euros, a l'Oficina de Turisme de la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.