La Festa Major de Valldoreix obre el cap de setmana amb jornades esportives, els Gegants i la Festa Jove


  • Comparteix:

Detall del cartell de la celebració

Detall del cartell de la celebració

La Festa Major de Valldoreix arriba al tercer dia amb una jornada carregada d'activitats per a tothom, com els tornejos de pàdel, tennis i futbol, el concert de l'Orquestra de Colònies Musicals de l'Escola de Música de Valldoreix (EMV) i l'actuació dels Gegants de Sant Cugat. Les activitats arrencaran a les nou del matí i es repartiran per tot el territori fins la matinada, amb la Festa Jove.

Matí
La jornada començarà a les nou del matí amb el torneig de pàdel i el mercadet dels dissabtes a la plaça de l'Estació. Les activitats esportives continuaran a dos quarts de deu quan comencin el torneig de tennis i el de futbol. A les deu, l'esport seguirà sent el protagonista amb el torneig de voleibol i bàsquet i les diferents activitats de la plaça de Pompeu Fabra, com un futbolí humà, passejades amb poni i un circuit de 'mini-bicicletes'. A la mateixa hora hi haurà el punt d'intercanvi de llibres i la fira de Brocanters i de segona mà.

A les onze del matí, els nens podran gaudir d'un taller de pintura ràpida i un de maquillatge a la plaça de l'Estació on també hi haurà una trobada d'associacions veïnals i entitats culturals i juvenils. A la mateixa hora la Nau de Cultura acollirà un concert de l'Orquestra de les Colònies Musicals de l'EMV. L'esport continua amb una 'masterclass' de zumba, 'spinbike' i 'aerodance'.

A les dotze del migdia és el torn de l'humor amb l'espectacle 'Open Door', de la companyia Pere Hosta. Al cap de mitja hora es lliuraran els premis del Concurs de Cartells de Festa Major.

Tarda
A les quatre de la tarda comença una gimcana esportiva que s'allargarà fins a les vuit del vespre. Els Gegants de Sant Cugat arribaran a les cinc al parc de Sant Cebrià i s'acompanyaran dels Capgrossos del Ferran i Clua i dels Gegants de Valldoreix, El trajecte acabarà a la plaça de l'Estació on hi haurà activitats familiars amb la companyia Itinerària fins a les nou del vespre.

Les activitats de carrer es reprendran a les cinc a la plaça de Pompeu Fabra i a les set de la tarda l'Espai Jove acollirà un torneig del videojoc 'FIFA 17'.

Vespre
L'església protestant de Valldoreix acollirà un concert de gospel a les vuit del vespre i a les nou hi haurà una sardinada popular ecològica a la plaça del Casal Cultural a un preu de dos euros i mig.

Nit
La jornada acabarà amb la Festa Jove a la plaça del Casal Cultural amb les actuacions del grup de garage rock Holy Bouncer i de la formació de rumba catalana de fusió Embolingats, que presentarà el 'Rumba de mare tramuntana'. Per últim, els Alt+Milt dj's animaran la festa a partir de dos quarts de dues de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.