Valldoreix tanca la seva festa grossa amb esport, castells i el concurs de paelles


  • Comparteix:

Aquest diumenge els Gausacs actuaran a Valldoreix

Aquest diumenge els Gausacs actuaran a Valldoreix

Valldoreix posa punt final a la Festa Major aquest diumenge, amb propostes com la trobada castellera, la festa de l'escuma i el concurs de paelles. La jornada començarà a les nou del matí amb activitats esportives i acabarà amb la representació d''El Jardí Alpí' de Ramon Folch, a càrrec del Grup de Teatre Espiral.

El dia comença amb la segona jornada del torneig de pàdel a les nou del matí i els de tennis i futbol a dos quarts de deu. A les deu del matí és el torn de la fira artesana de Festa Major, a la plaça del Casal de Cultura. Les activitats de carrers per als més petits començaran a la mateixa hora: hi haurà un mini tennis, passejades amb ponis i inflables fins les dues i tornaran a ser-hi de cinc a vuit. A la mateixa hora es dóna el tret de sortida de la caminada popular, a l'entorn natural del territori. La festa de l'escuma començarà a les onze a la plaça de Pompeu Fabra.

La festa també ofereix visites gratuïtes a l'Arxiu Gavín a dos quarts d'onze del matí, a les instal·lacions del Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya (CRBMC) a dos quarts de dotze del migdia i al taller de l'artista Adolf a les dotze.

Els Castellers de Sant Cugat actuaran a la plaça de Casal de Cultura a dos quarts de dotze del matí acompanyats pels Xics de Granollers i els Marrecs de Salt.

A les dues del migdia comença el concurs de paelles i els balls de tarda al Pati de l'escola Ferran Clua. Per acabar, el grup de Teatre Espiral representarà al Casal de Cultura l'obra de Ramon Folch, 'El Jardí Alpí', que parla sobre la vida i l'evolució de les persones i la idiosincràsia catalana en un jardí de Suïssa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.