Sant Cugat, segona ciutat catalana amb el preu més alt del metre quadrat dels habitatges lliures


  • Comparteix:

El preu del metre quadrat a Sant Cugat és de 2.539 euros de mitjana / Foto: ACN

El preu del metre quadrat a Sant Cugat és de 2.539 euros de mitjana / Foto: ACN

El preu mitjà a Sant Cugat del metre quadrat dels habitatges lliures durant el segon trimestre de 2016 és de 2.539 euros, un 3% més que entre gener i març. La xifra, facilitada pel ministeri de Foment espanyol, situa el municipi com la segona ciutat de més de 25.000 habitants amb el preu més alt del país, només per darrere de Barcelona, on l'import és de 2.656 euros.

A Catalunya, el preu mitjà del metre quadrat entre l'abril i el juny ha estat de 1.757 euros, un 1,3% més que en el període anterior i un 4,6% més que en el mateix trimestre de l'any passat. La demarcació de Barcelona, de la seva banda, presenta un increment intertrimestral de l'1,8% i situa el preu en 2.018 euros de mitjana.

Al Vallès Occidental, Sant Cugat és la ciutat de més de 25.000 habitants amb el preu mitjà del metre quadrat més alt. L'import suposa gairebé el doble que les capitals de comarca, Terrassa i Sabadell, amb 1.142 i 1.220 euros respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.