Aldo Ciprián serà el pregoner de les Jornades Culturals del Centro Castellano-Manchego


  • Comparteix:

El dinar típic és l'activitat estrella de les 29es Jornades Culturals del Centro Castellano-Manchego

El dinar típic és l'activitat estrella de les 29es Jornades Culturals del Centro Castellano-Manchego

El portaveu municipal de C's, Aldo Ciprián, serà el pregoner de les 29es Jornades Culturals del Centro Castellano-Manchego, que començaran aquest divendres i acabaran el dissabte 29 d'octubre. Un dels plats forts serà el dinar de proclamació dels Quixot, Dulcinea i Sancho de l'any, una distinció que recaurà en Luciano Pérez, expresident de la Federació de Comunitats Originàries de Castella-la Manxa a Catalunya, Francisca Lasheras, sòcia, i David Martínez, extresorer del centre. L'espectacle 'Aprendiendo a llorar', el 19 d'octubre, és la principal novetat.

El pregó d'aquest divendres a la seu del centre a dos quarts de vuit serà el tret de sortida, que anirà seguit del tradicional vi d'honor. Dissabte serà el torn del dinar típic, al mateix establiment, que proclamarà el Quixot de l'any, que distingeix a una personalitat que hagi col·laborat activament amb el centre. El president del Centro Castellano-Manchego, Jesús Olmedo, assegura que qui rebrà el premi enguany, l'expresident de la Federació de Comunitats Originàries de Castella-la Manxa a Catalunya, Luciano Pérez, s'ho mereix per l'ajuda que ha donat a l'entitat.

Jesús Olmedo

Ha col·laborat amb nosaltres, sempre ens ha ajudat amb tot. Ens ha orientat per fer coses que ignoràvem, sempre ha estat al nostre costat.


També rebran un reconeixement els socis més implicats, la Dulcinea i el Sancho de l'any. Les activitats seguiran la setmana vinent, amb propostes com una xerrada sobre educació sanitària dimarts i un concert de piano a la sala d'actes de la Casa de Cultura dissabte.
A l'octubre, el Centro Castellano-Manchego acollirà el concurs de truites i es faran dues activitats culturals més, la representació del muntatge 'Aprendiendo a llorar' i el concert de corals de l'Escola de Música Victòria dels Àngels, que clausurarà les jornades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.