L'incendi d'aquest dilluns ha cremat 18 hectàrees a Collserola entre Canyelles i Torre Baró


  • Comparteix:

El foc ja ha cremat més de 15 hectàrees / Foto: Protecció Civil

El foc ja ha cremat més de 15 hectàrees / Foto: Protecció Civil

Un incendi ha cremat aquest dilluns unes 20 hectàrees a Collserola entre Canyelles i Torre Baró, a Barcelona. En les tasques d'extinció han participat 14 mitjans dels Bombers de la Generalitat, quatre helicòpters bombarders i dues avionetes de vigilància i atac i 12 vehicles més de Barcelona. La columna de fum s'ha pogut veure des de Sant Cugat i diversos municipis de l'àrea metropolitana. Una dotació de l'ADF de Sant Cugat ha col·laborat en les tasques.

L'incendi es va declarar per causes desconegudes en uns matolls del barri de Torre Baró, al districte de Nou Barris, a prop del tanatori de la Ronda de Dalt. Les flames van obligat a tallar una línia elèctrica per seguretat, deixant uns 700 abonats sense llum i, de forma preventiva, l'Ajuntament de Barcelona va desallotjar el Centre Can Ensenya per a persones amb dificultat per la inserció laboral per no posar en risc la seguretat dels usuaris. Les escoles La Salle i l'Insitut Escola Roquetes es van evacuar voluntàriament.














  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.