Sant Cugat commemora aquest dimecres el Dia Mundial de l'Alzheimer


  • Comparteix:

La tómbola solidària de l'any passat

La tómbola solidària de l'any passat

Sant Cugat commemora aquest dimecres el Dia Mundial de l'Alzheimer sota el lema 'El valor de cuidar i ser cuidat' i ofereix quatre activitats. La ciutat acollirà una xerrada, la tradicional tómbola solidària, una gimcana familiar i una obra de teatre. La conferència 'Investigació, herència, tractaments i ètica en el cuidar' és l'acte central aquest dimecres amb la presència de tres experts en la matèria. L'acte començarà a les sis de la tarda a la Casa de Cultura.

La xerrada tindrà les aportacions del doctor en medicina i cirurgia i president del Comitè de Bioètica de Catalunya, Marc Antoni Broggi i Trias, la doctora especialista en neurologia de la Fundació ACE, Isabel Hernàndez i Ruiz, i la neuropsicòloga i tècnica del projecte Barcelonabeta per a la Fundació Pasqual Maragall, Anna Brugulat.

La tradicional tómbola solidària de l'Associació de Familiars de l'Alzheimer del Vallès Occidental (AFA-VO) s'instal·larà dissabte a la plaça del doctor Galtés, de les deu del matí a les set de la tarda. Els participants podran aconseguir regals que empreses, comerços, famílies i socis han cedit a l'AFA-VO. A més, els més petits podran gaudir d'un taller de maquillatge. Diumenge, de les deu del matí a les dues del migdia, els Jardins del Monestir acolliran una gimcana familiar organitzada per Dinamiks amb el preu de sis euros.

L'últim acte serà diumenge 30 d'octubre i anirà a càrrec del Grup de Teatre Espiral de Valldoreix que representarà l'obra 'Santiago Rusiñol'. L'espectacle és un diàleg entre una periodista jove i Santiago Rusiñol, mitja hora abans de morir. El preu de l'entrada és de sis euros i la recapatació es destinarà a l'AFA-VO.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.