Els Gausacs animen els santcugatencs a acompanyar-los al Concurs de Castells de Tarragona


  • Comparteix:

Trobada dels Castellers amb Conesa i Fortuny

Trobada dels Castellers amb Conesa i Fortuny

Els Gausacs fan una crida als veïns de Sant Cugat perquè se sumin a l'expedició que viatjarà a Tarragona l'1 d'octubre per participar a la 26a edició del Concurs de Castells. La colla ha rebut el suport de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, en un acte aquest dimarts a la tarda a l'ajuntament.

Els camises verdes tenen encara 15 dies per acabar de polir algunes accions però encaren l'actuació a Tarragona amb bones expectatives. El seu plantejament és treure a plaça tres figures amb la càrrega i descàrrega del 2 de 8 amb folre, l'estrena del 7 de 8 i el 5 de 8. Una actuació que els caps de colla qualifiquen d'ambiciosa. Un d'ells, Biel Samsó, s'ha mostrat optimista d'assolir els objectius.

Biel Samsó

Hem arrencat un setembre com mai. Estem fent uns molt bons assajos. Això ens fa ser optimistes però queden 15 dies i som prudents.


Els Gausacs demanen que tothom que s'hi vulgui afegir participi en alguns dels cinc assajos que celebraran abans de l'actuació a Tarragona. La presidenta de l'entitat, Gemma Aristoy, anima els santcugatencs a fer pinya.

Gemma Aristoy

Ens agradaria poder ser 400 persones en aquesta diada que és molt important per a nosaltres.


La titular de Cultura, Carmela Fortuny, ha posat de relleu el paper que juguen els Gausacs a la ciutat.

Carmela Fortuny

Esperem que la gent s'hi sumi. És important que el que donen els Gausacs ara ho puguin recollir.


Les persones que es vulguin apuntar a l'expedició ho poden fer a través de la web de la colla. Per fer-ho possible, els Castellers ofereixen autocar d'anada i tornada, entrada a la plaça d'actuació, pícnic i samarreta commemorativa de forma gratuïta

L’Ajuntament dóna suport a aquesta crida a la ciutadania a través de diversos canals, que són un ajut econòmic a la colla, el suport en la difusió de l’esdeveniment i la negociació amb l’empresa de transport per a un preu més òptim en el desplaçament dels cinc autocars que es preveu que surtin cap a Tarragona.

El concurs de Castells de Tarragona
Aquest és un esdeveniment bianual que aplega les millors colles castelleres segons el rànquing Estrella. En les edicions de dissabte, l'any 2012 els Gausacs van quedar segons, i el 2014 van conquerir el primer lloc amb tres grans castells: el 2 de 8, el 3 de 8 i el 4 de 8.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.