El festival Creatus Dominus manté l'aposta en una tercera edició que creixerà un 33% en activitats


  • Comparteix:

Les xerrades d'experts seran una peça clau de Creatus Dominus

Les xerrades d'experts seran una peça clau de Creatus Dominus

El festival de disseny Creatus Dominus tornarà el 7 i 8 d'octubre amb un 33% d'activitats més. La introducció d'una jornada temàtica sobre ciència ficció, la potenciació dels mercats situats als Jardins del Monestir i els Fab Labs són algunes de les novetats d'aquesta edició, que manté l'aposta per la gratuïtat i per donar eines als dissenyadors joves per entrar al món laboral. Com cada any, el festival estarà obert a tothom, però caldrà inscripció prèvia per assegurar-se un lloc a les activitats.

L'objectiu de la jornada temàtica és aportar fonts d'inspiració a través d'una proposta 'que no té res a veure amb el disseny', segons ha explicat a Cugat.cat una de les impulsores del festival, Gal·la Termes. Una conversa al voltant d'aquest gènere i una altra sobre H. P. Lovecraft seran les protagonistes d'aquesta proposta, que vol servir com a font d'inspiració, assenyala Termes.

Gal·la Termes

Parlarem de ciència ficció i gènere fantàstic per obrir horitzons. No té res a veure amb el disseny, però tot el que aprenguis es pot aplicar a la feina.


La resta de propostes se centren, com és habitual, en tots els àmbits que rodegen el procés creatiu, especialment pel que fa a la monetització. Com donar-se a conèixer, millorar les rutines de treball i comercialitzar la feina feta protagonitzaran bona part dels tallers i conferències. Termes explica que és un enfocament diferent d'altres festivals.

Gal·la Termes

A la majoria d'esdeveniments sempre hi ha el gran 'speaker' que explica què ha fet. Nosaltres anem més enllà, busquem com ho ha fet, com ha errat i què ha fet. Així, quan ens hi trobem tenim eines per actuar.


L'habitual mercat d'idees, que es fa als Jardins del Monestir, enguany també tindrà algunes novetats. Més enllà d'exposar les creacions, els participants hauran de crear accions per donar-se a conèixer i cridar l'atenció dels vianants. Paral·lelament, hi ha haurà una segona mostra, l'Únics Fashion Market, on s'exposaran productes de moda quilòmetre zero.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.