Sant Cugat es reafirma com a ciutat acollidora de refugiats en els actes del Dia Internacional de la Pau


  • Comparteix:

Sant Cugat s'ha reafirmat com a ciutat acollidora de refugiats en els actes del Dia Internacional de la Pau en una trobada a la plaça d'Octavià, on representants de partits polítics i entitats han llegit el manifest en suport a totes les persones que pateixen aquesta situació. Unes 150 persones han assistit a les activitats, que incloïen també una actuació de Pallassos Sense Fronteres, contes infantils i lectura de poemes. La proposta ha arribat aquest dissabte després que se suspengués al juny a causa de la pluja.

Al manifest, que han llegit representants polítics i d'entitats diverses del municipi, la ciutat expressa la seva voluntat de rebre persones refugiades immediatament i la seva predisposició a ajudar aquells que han hagut de desplaçar-se per motius polítics. De fet, el ple municipal ja va aprovar l'any passat una moció per convetir-se en ciutat refugi.

La tinenta d'alcalde de Progrés Social, Susanna Pellicer, ha assenyalat que Sant Cugat s'ha compromès amb fets amb els refugiats.

Susanna Pellicer

Sant Cugat és una ciutat acollidora, hi ha una moció signada que ho certifica. És una ciutat que dóna la benvinguda a la gent que ve de fora.


A l'acte, també s'han exposat diversos plafons que expliquen la crisi dels refugiats a Síria i s'ha fet una enganxada de petjades que simbolitzava el camí entre aquest país i Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.