L'HGC i el Teatre-Auditori allarguen la seva col·laboració fins el 2019


  • Comparteix:

La col·laboració s'ha oficialitzat aquest dimarts a la tarda

La col·laboració s'ha oficialitzat aquest dimarts a la tarda

L'Hospital General de Catalunya (HGC) continuarà com a mecenes del Teatre-Auditori fins al 2019 després que aquest dimarts s'hagi formalitzat el conveni de col·laboració entre les dues parts. L'acord, que va començar al 2006, preveu una aportació de 10.000 euros anuals a l'equipament cultural, que s'ampliaran progressivament fins a arribar als 15.000 el 2019. El Teatre-Auditori facilita l'accés dels usuaris de l'hospital a la seva programació ja sigui amb espectacles a les instal·lacions hospitalàries o a través de la reserva d'entrades.

Amb aquesta signatura, l'HGC continuarà com a patrocinador de la programació familiar del Teatre-Auditori. És un fet que el director general de l'equipament sanitari, Xavier Mate, posa en valor com una mostra de compromís amb la ciutat.

Xavier Mate

L'hospital té una responsabilitat, està arrelat a un territori i una comunitat. Amb Sant Cugat sempre hi ha hagut química per construir.


El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha destacat que aquest és un conveni de doble direcció.

Pep Tugues

L'hospital ens aporta fer una millor programació. Nosaltres fem accions al mateix hospital per als infants que no es poden traslladar al Teatre-Auditori.


La signatura de l'acord ha tingut lloc aquest dimarts a l'ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.