Sant Cugat participa avui al 24è Fòrum Local d'Educació amb la mirada posada en la innovació a l'escola


  • Comparteix:

El Fòrum Local d'Educació potencia les sinergies entre consistoris / Foto: Valeria Elfman Prepelitchi

El Fòrum Local d'Educació potencia les sinergies entre consistoris / Foto: Valeria Elfman Prepelitchi

Sant Cugat presenta aquest dimecres a la 24a edició del Fòrum Local d'Educació. Innovació, escoles i municipis el projecte pilot d'algunes escoles amb Hewlett Packard sobre immersió tecnològica. L'objectiu de la trobada és donar visibilitat als projectes d'innovació educativa dels municipis de la Diputació de Barcelona i crear sinergies entre els diferents ajuntaments en matèria d'educació. L'alcaldessa, Mercè Conesa, serà l'encarregada de donar el tret de sortida al fòrum.

La regidora d'Educació, Universitat, Ocupació i Família, Esther Salat, participarà a la taula 'Els municipis davant de la innovació educativa: el repte de ser-hi i garantir-ne l'equitat', on parlarà de la necessitat dels municipis d'apostar per la innovació en l'àmbit de l'educació. A més, presentarà el projecte de col·laboració amb HP i algunes escoles per despertar les vocacions científiques entre els més joves. El programa complementa el projecte de sostenibilitat i eficiència energètica dels edificis que els centres han dut a terme els últims quatre cursos.

El Fòrum Local d'Educació se celebra a l'Auditori del CaixaFòrum Centre Social i Cultural de l'Obra Social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.