L'Ajuntament instal·larà l'any que ve una xarxa de sensors acústics per controlar el soroll a la ciutat


  • Comparteix:

Edifici de l'ajuntament

Edifici de l'ajuntament

L'Ajuntament instal·larà l'any que ve una xarxa de sensors acústics per monitoritzar el soroll a la ciutat, segons el regidor de Medi Ambient i Polítiques Ambientals, Joan Puigdomènech. La mesura arriba després de l'augment de les queixes veïnals pel soroll de la discoteca La Carpa-Set Ball, ubicada a Cerdanyola. Puigdomènech es reunirà la setmana que ve amb la seva homòloga de Cerdanyola per treballar les solucions necessàries per reduir l'impacte sonor de la discoteca.

Després d'aquesta trobada amb el consistori cerdanyolenc, el regidor es reunirà amb els veïns de Sant Cugat per traslladar-los els acords que s'hagin pres. Puigdomènech ha explicat que l'Ajuntament té previst instal·lar l'any que ve uns dispositius a la ciutat per alertar dels indrets que presenten un índex de soroll massa elevat.

Joan Puigdomènech

Nosaltres pretenem de cara a l'any que ve instal·lar una sèrie de xarxa de sensors acústics perquè veiem que és un tema que preocupa la població.


El titular de Polítiques Ambientals ha afegit que l'Ajuntament està reunint la documentació de veïns i Policia Local per demostrar l'origen del focus de soroll de La Carpa i traslladar-la al consistori cerdanyolenc. Aquest dimecres el president del consell de barri de Centre-Est, Ferran Villaseñor, ha explicat a Cugat.cat que les queixes pel soroll nocturn no només provenen de La Carpa, sinó també de zones de la ciutat com els locals del voltant del Trade Center i de la zona dels Avions, que afecta els veïns de Can Mates. En aquest sentit, Puigdomènech ha afirmat que l'Ajuntament estudia els casos.

Joan Puigdomènech

Estem fent un seguiment de totes les activitats que es produeixen i quan hi ha incompliment ho fem saber. Si és el cas, provoquem una acta policial que pot acabar en sanció.


El regidor ha explicat que una de les possibles solucions passa per rebaixar límit del volum permès i per regular, sobretot a l'estiu, els espais a l'aire lliure de La Carpa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.