L'Ateneu reprèn el camí de la defensa de la cultura en la seu de la Casa Jaumandreu


  • Comparteix:

L'Ateneu Santcugatenc ha donat el tret de sortida aquest divendres a una nova etapa a la Casa Jaumandreu, on seguirà treballant en favor de la cultura i on oferirà més de 175 cursos i tallers. L'entitat, que actualment té més de 200 socis i un miler d'usuaris, ha inaugurat el nou local acompanyada per unes 150 persones, entre elles representants del teixit associatiu de la ciutat i dels partits polítics del consistori. després que l'entitat cultural no pogués assumir les condicions de lloguer del local de la plaça de Pep Ventura.

La trobada, amb música i actuacions dels
Diables i dels Bastoners de Sant Cugat, ha servit per reivindicar la importància de l'associacionisme, així com per promoure la cultura. La presidenta de l'Ateneu, Margarida Cleris, ha celebrat que l'entitat pugui seguir defensant els seus valors.

Margarida Cleris

Seguim mantenint els valors de l'Ateneu: la solidaritat, la sostenibilitat i la defensa de la cultura en totes les seves expressions. Que ningú quedi enrere per poder gaudir de la cultura.


L'acte d'inauguració ha tingut la presència del president de la Federació d'Ateneus de Catalunya, Salvador Casals, que ha posat en valor l'arrelament del projecte a la ciutat i ha destacat el paper d'aquestes entitats en la societat.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha manifestat el suport municipal a totes les persones i entitats que han patit les conseqüències de la crisi. En aquest sentit, ha subratllat la importància de la tasca que fa l'Ateneu a la ciutat.

Mercè Conesa

És una entitat que ha treballat en la cultura amb molta gent i que ha fet acció cívica i social. Acompanyar l'Ateneu en aquesta nova seu no era només una obligació, sinó també una gran satisfacció.


Les activitats al nou local arrencaran dilluns amb més de 175 cursos i tallers, els quals aborden des de la cuina vegetariana a la fotografia nocturna, passant per la creació de llibres desplegables, la jardineria i el ioga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.