Conesa nega que el 'botellón' de la Zona Hermètica de Sabadell s'hagi traslladat a Can Solà


  • Comparteix:

L'alcaldessa, Mercè Conesa, nega que el 'botellón' de la Zona Hermètica s'hagi traslladat a Can Solà després de la restricció d'activitats de discoteques i bars en aquest àmbit de Sabadell. Ho ha argumentat amb el fet que les últimes dades de 'botellón' a la zona d'oci santcugatenca són similars a les d'anys anteriors i no han registrat un augment associat al tancament de l'àmbit d'oci nocturn de la cocapital vallesana. L'equip de govern ha apuntat que, des de 2012 fins ara, Sant Cugat ha comptabilitzat 577 denúncies per consum il·legal al carrer, el 57,1% de les quals a Can Solà.

Amb aquestes declaracions, Conesa ha volgut apaivagar les inquietuds que, segons l'alcaldessa, li han adreçat ciutadans sobre un possible increment del 'botellón' a Can Solà atribuït al cessament d'activitat nocturna a la Zona Hermètica de Sabadell.

Mercè Conesa

El 'botellón' a Can Solà, el controlem des de 2013. I des de llavors fins ara les dades que tenim són les mateixes.


Són unes afirmacions que han arribat després de la posada en marxa del dispositiu municipal per eradicar el fenomen a Can Solà, activat de forma indefinida des de divendres passat. L'equip de govern ha afirmat que amb la mesura ha detectat que aquest primer cap de setmana el 'botellón' s'ha mogut a altres zones, com la Pollancreda i Torreblanca. No s'ha posat cap denúncia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.