La Festa de Tardor se celebrarà el 22 i 23 d'octubre amb el lema '40 anys cantant les quaranta'


  • Comparteix:

La Festa de Tardor celebrarà la 41a edició amb el lema '40 anys cantant les quaranta' el 22 i 23 d'octubre als voltants del Monestir. El manifest d'enguany reivindicarà el teixit associatiu de la ciutat i farà memòria de la feina de les entitats. Per posar de relleu la història de la celebració, la comissió exposarà un recull de cartells d'edicions passades a partir del 18 d'octubre a la Casa de Cultura. El disseny del cartell d'enguany és obra de l'artista santcugatenc Xavier Vallespí, que recupera la tradició de regalar el cartell a l'organització.

El membre de l'organització Manel Sánchez ha destacat el bon funcionament de la iniciativa al llarg dels 40 anys.

Manel Sánchez

La festa surt sempre bé perquè és un costum que hem agafat com una roda que funciona perfectament.


La celebració mantindrà el format d'anys anteriors i les mostres de cultura popular del municipi seran les protagonistes de dissabte. Un dels plats forts de la jornada serà el correfoc dels Diables de Sant Cugat. Tot seguit es farà el sopar popular i un concert de folk.

A les vuit del vespre l'artista Biel Majoral oferirà un concert amb cançons republicanes i de lluita social a la plaça de l'Om en homenatge al cantant, escriptor i actor Guillem d'Efak.

Durant el dia també se celebrarà una gimcana esportiva amb activitats en diferents espais, com la plaça del Rei, la plaça dels Quatre Cantons, el parc Ramon Barnils i els pavellons.

A més de les parades de les entitats, diumenge anirà marcat per la cursa d'orientació i el 'Superdictat'. La lectura del manifest posarà el punt final a la Festa de Tardor a dos quarts d'una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.