Aula de So fa un pregó reivindicatiu i crític amb el suport a la cultura a la Festa Major del barri del Monestir


  • Comparteix:

Martí Marín en un moment del pregó

Martí Marín en un moment del pregó

El pregó de La Festa Major del barri del Monestir-Sant Francesc a càrrec d'Aula de So ha posat en valor el paper conciliador de la música i on ha criticat durament el poc suport que rep de les institucions. El director de l'escola, Martí Marín, també ha demanat al barri que s'impliqui més amb l'escola de música i ha fet balanç dels primers 25 anys de l'Aula de So. Una cercavila de Caparrots, Diables de Sant Cugat i La Batu de Collserola ha encès la metxa d'una celebració que s'allargarà tot el cap de setmana.



La celebració continua aquest dissabte, a les deu del matí, amb un torneig de futbol sala per a joves de 12 a 18 anys i el taller 'real energy drink' a les pistes poliesportives de Sant Francesc. Al llarg del matí, els jardins del Monestir acolliran una activitat de bitlles, un taller de pintar cares i zumba per a nens. També hi haurà la botifarrada popular, que començarà a les onze del matí amb un preu de tres euros. A la mateixa hora, Aula de So presentarà diferents actes amb motiu del seu 25è aniversari i, a dos quarts d'una, Maio de Sal oferirà un concert de música brasilera. També hi haurà vermut.

A les quatre de la tarda, se celebrarà un concurs de coques a la residència de Sant Cugat i, a les cinc, hi haurà 'El show del casal'. A la mateixa hora, la plaça d'en Coll acollirà exhibicions de pràctiques esportives i, a les vuit del vespre, els veïns podran portar les seves carmanyoles per sopar. A dos quarts de deu del vespre, l'orquestra Loren posarà el punt final a la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.