L'exposició 'Mujeres: la fuerza del cambio en la India' fa parada a la plaça d'Octavià fins diumenge


  • Comparteix:

Els conductors del camió són bombers voluntaris que porten l'exposició de poble a poble

Els conductors del camió són bombers voluntaris que porten l'exposició de poble a poble

L'exposició itinerant 'Mujeres: la fuerza del cambio en la India' de la Fundació Vicente Ferrer es pot visitar a la plaça d'Octavià fins aquest diumenge. El fotògraf Albert Uriach recull el testimoni de set dones que viuen a l'entorn rural de l'Índia. La mostra reflexiona sobre la importància de les dones en el procés de transformació social d'aquesta part del país, on impera la discriminació de gènere, casta i pobresa. La mostra està oberta entre les onze del matí i dos quarts de nou del vespre.

L'exposició ha passat per més de cinquanta municipis de l'Estat espanyol i és una forma de sensibilitzar la població. Ho ha explicat el responsable de marketing i 'fundraising' de l'entitat, David Camps.

David Camps

Per conscienciar la ciutadania, mostrem el testimoni de set dones que han superat les barreres del fort patriarcat de l'Índia, una realitat molt hostil.


Fa 45 anys que la Fundació Vicente Ferrer desenvolupa projectes a la zona rural d'Andhra Pradesh i Telagana, els estats d'on provenen les protagonistes de la mostra.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.