El festival Creatus Dominus tanca la 3a edició amb la voluntat de seguir creixent l'any vinent


  • Comparteix:

La trobada ha tingut lloc a l'entorn de la Casa de Cultura

La trobada ha tingut lloc a l'entorn de la Casa de Cultura

La 3a edició del contrafestival de disseny i creativitat Creatus Dominus ha aplegat aquest dissabte desenes de persones en les parades d'art i moda a l'entorn de la Casa de Cultura i, a l'interior, en les xerrades i taules rodones. L'organització ha posat en valor tant l'afluència de visitants com els resultats del 'networking' entre els participants i es planteja que l'edició de l'any vinent segueixi creixent.

La codirectora del Creatus Dominus, Gal·la Termes, ha reconegut que el festival ha tingut més visitants dels que esperaven i que els paradistes han pogut vendre algunes de les seves creacions, tot i que el més important és que han pogut establir connexions entre ells. Termes vol que la propera edició de la iniciativa sigui més gran que la d'enguany.

Gal·la Termes

Hem tingut més afluència de l'esperada. Cada anys ens agrada creixer més, però a poc a poc.


L'entorn de la Casa de Cultura ha acollit una vintena de parades on els creatius han posat a la disposició del públic les seves obres, així com peces de roba i, fins i tot, còmics, especialment de ciència ficció. Els responsables d'aquests espais han celebrat l'organització d'iniciatives d'aquest tipus.

Paradistes Creatus D

És una bona iniciativa per als emprenedors. / Està tot molt ben organitzat. / Per sort fa bon dia i a Sant Cugat hi ha molta gent. / L'espai és ideal i ens sentim molt ben acollits.


L'edició d'enguany ha tingut la presència de l'il·lustrador de Marvel Marcos Martín, el periodista Chema Carrasco i el creador de 'La Bola de Cristal', Carlo Fabretti, entre altres. El festival va néixer el 2014 per demostrar la importància del disseny i la creativitat a la societat actual i reforçar el caràcter creatiu de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.