Els Marxosos, la Fundació Autisme Guru i el CE Valldoreix, nominats al Premi Vila de Valldoreix


  • Comparteix:

Els Marxosos, la Fundació Guru i el Club Esportiu Valldoreix són els tres nominats

Els Marxosos, la Fundació Guru i el Club Esportiu Valldoreix són els tres nominats

El Club Esportiu Valldoreix, els Marxosos del Vallès i la Fundació Privada Autisme Guru són els tres finalistes del 5è Premi Vila de Valldoreix, un certamen que posa en valor la tasca de persones o entitats del territori que durant els dos darrers anys hagin destacat per promoure una activitat, treball o actitud positiva. Les votacions es poden fer des d'aquesta setmana fins al 9 de novembre al web de l'entitat organitzadora, l'Associació de Veïns Ca n'Enric La Miranda. El guardó s'entregarà en una gala el 19 de novembre a la Nau de Cultura de Valldoreix.

La vetllada estarà amenitzada per Alba Cayuela i el guitarrista Pedro Bastos. Els tiquets, amb un preu de 20 euros, es poden adquirir a El Casalet.

El secretari de l'Associació de Veïns Ca n'Enric La Miranda, Josep Maria Fe, ha destacat a Cugat.cat la implicació de la ciutadania en el certamen i la participació per triar les propostes finalistes.

Josep Maria Fe

Aquest any hi ha hagut sis propostes de tot tipus: entitats esportives, culturals, intel·lectuals... Al final n'han quedat tres: el Club Esportiu Valldoreix, els Marxosos del Vallès i la Fundació Privada Autisme Guru.


En edicions anteriors, els guardons han reconegut la tasca de la infermera Lourdes Majem, el Grup de Teatre Espiral, la Coral l'Harmonia i Pere Bordes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.